Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Έχει ή δεν έχει μάνατζερ ο Μεσίνα;

Εάν τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης είχαν ένα tag cloud με τις λέξεις που χρησιμοποιούν, τα καλοκαίρια η λέξη μάνατζερ θα ήταν τουλάχιστο τρεις τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη από όλες τις υπόλοιπες. Φαντάζομαι ότι η πλειοψηφία των μάνατζερ θα είναι σκιέρ γιατί διακοπές κάνουν μόνο χειμώνα. Όμως, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα οι υπεύθυνοι της αθλητικής ενημέρωσης φαντάζονταν τι ευκαιρίες θα είχε να τους προσφέρει ο Θρύλος στο μπάσκετ: Ο τρόπος με τον οποίο τέλειωσε τη χρονιά υπόσχεται ένα θριαμβευτικό καλοκαίρι φημών και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών.  
Έτσι και εγώ αποφάσισα να ενημερωθώ αν ο Μεσίνα θα κάτσει τελικά στον πάγκο του Θρύλου. Μαθαίνω λοιπόν ότι μπορεί φύγει από τη Μόσχα για την ρεάλ, αλλά μπορεί και όχι. Δεν μπορεί λέω, ο μάνατζερ του κάτι θα έχει να δηλώσει κάπου. Πράγματι κάπου, κάποιος έχει μιλήσει με τους γνωστούς χρησμούς των μάνατζερ (;) για το μέλλον του Μεσίνα, όμως παράλληλα, καποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι ο Μεσίνα δεν έχει μάνατζερ από την αρχή! 


Υ.Γ. Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ όλα τελείωσαν με την ήττα του στο μικρό τελικό του Βερολίνου. Στην αντίστοιχη περίπτωση ο παναθηναικός στη μόσχα το 2005 έπαιξε δύο παρατάσεις για να πάρει την τρίτη θέση. Αυτός είναι ο τρόπος για να χτιστούν ομάδες που κερδίζουν τρόπαια. Όλα τα άλλα είναι ποδήλατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Greece License.