Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Paparia, hall of fame

Aπο σήμερα ο Νικος Θανόπουλος έχει πάρει μια θέση στην καρδιά μου.'Οχι οποιαδήποτε θέση,αλλά μια άνετη και χλιδάτη θέση δίπλα στον Αργύρη Μήτσου.Όχι τυχαία...Η δήλωσή του «Ποιος Σισέ; Έχει δύο σπασμένα πόδια. Είναι εξωπραγματικό το ποσό που θα καταβληθεί για τον Σισέ. Αν εμείς είχαμε 20 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ θα έπαιρνε το Τσάμπιονς Λιγκ» μπαίνει στο hall of fame της παπαριάς δίπλα στο «Εμείς έχουμε τον Γκονζάλες που αξίζει όσο δύο Ριβάλντο» που ξεστόμισε ο συμπαθής γιατρός-πρόεδρος του ΠΑΟ.
Φυσικά μετά ακολούθησε η ελληνοπρεπέστατη κωλοτούμπα «Δεν είχα λοιπόν καμία πρόθεση να αμφισβητήσω την επένδυση του Παναθηναϊκού και να μειώσω τον ποδοσφαιριστή»

ΥΓ: δόξα και τιμή στον Χατζηχρήστο που είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ "άντε πρόεδρε,πάμε να κλέψουμε τον ΣιΣέ απο τον Παναθηναικό" δίνοντας το έναυσμα για τις επικές δηλώσεις.

1 σχόλιο:

  1. "Αν εμείς είχαμε 20 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ θα έπαιρνε το Τσάμπιονς Λιγκ", ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι οι κ.κ. Αμπράμοβιτς και Μοράτι, που σαν ξένοι δεν έχουν ανοσία στις παπαριές, προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον κ. Θανόπουλο για να κατακτήσουν επιτέλους το Τσάμπιονς Λινγκ χωρίς να καταξοδεύονται άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Greece License.