Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009

Ο Άγιος Μπουρούσης

(Απαραίτητη σημείωση - διευκρίνηση: Τα παρακάτω γράφτηκαν υποθέτοντας ότι ο μπουρούσης δεν επέλεξε με κριτήρια που ξεκινούν από το φραπέ και τελειώνουν στην παραλιακή.)

Δείξε μου κάποιον που πετάει ένα εκατομμύριο ευρώ και θα σου δείξω έναν που να το πιστεύει
Παγκίτης

Το ίδιο θέμα το είχαμε θίξει και παλαιότερα. Τελικά βρέθηκε παίκτης που να απορρίψει ένα μύριο και κάτι για να μείνει στην ομάδα που θέλει. Τελεία. Όλα τα άλλα είναι απλώς ποδήλατα. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μένει στον ολυμπιακό του γιαννάκη, χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές, ενώ όσο να' ναι πιο υποσχόμενη είναι μια πρόταση από την ρεάλ του Μεσίνα. Από σεβασμό προς το άθλημα, δεν θα μπω στη διαδικασία της σύγκρισης να κάνεις προπονήσεις αντίπαλος του Ντάγκαν ή του Λεμπρόν και αντίπαλος του Γλυνιαδάκη και του Χόλντεν.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο μπουρούσης δεν γινόταν να κλείσει με την πρώτη πρόταση των αγγελόπουλων, ακόμα και αν αυτή ήταν τα κλειδιά της χαλυβουργικής. Δεν είναι δυνατόν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της ευρώπης να μην το παίξει λίγο διαπραγματευτής. Εδώ διαπραγματευόταν πέρσι ο φώτσης που η μόνη του ασχολία στο γήπεδο είναι να ρίχνει τρία τρίποντα. Έτσι βγήκαν διάφοροι να αντιμετωπίζουν τα χρήματα σαν στραγάλια, με δηλώσεις του τύπου "έλα μωρέ ας δώσουν οι αγγελόπουλοι 300 χιλιάρικα παραπάνω" (!). Εντάξει, μπορεί να παρασυρόμαστε από το ότι αυτό είναι το βδομαδιάτικο του Κριστιάνο Ρονάλτο, αλλά υπάρχουν και όρια. Τα ποσά είναι τεράστια και καλό θα ήταν όλοι εμείς που επιλέγουμε γυράδικο με βάση την τιμή να είμαστε συγκρατημένοι στις δηλώσεις.

Μ' αυτά και μ' αυτά έχασε και την ευκαιρία να γίνει γείτονας του Άγιου Κακά ο μπουρούσης, επιλέγοντας να γίνει Άγιος του Πειραιά.

Υ.Γ. Θερμή παράκληση από το ταπεινό αυτό μπλογκ, να σταματήσουν διάφοροι να αποκαλούν τον μπουρούση γιάνναρο, μπουρούσαρο ή ακόμα και αστραπόγιαννο. Είναι τουλάχιστο γελοίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Greece License.